opc_loader

Wensenlijst

Merken
Promotie
19,00 13,30

Make-Up Workshop

​

De Alexami Make-up workshop "puur" is een professionele gepersonaliseerde make-up cursus die in een gezellige en rustige sfeer plaatsvindt in de dorpsstraat 110 C in Sijsele

In kleine groepjes van 4 leer je stap voor stap hoe je je op een eenvoudige manier kunt opmaken. Je zal in dit anderhalf uur heel veel opsteken van technieken, kleur en stijlen en met heel veel tips en tricks naar huis keren zodat je er elke dag opnieuw natuurlijk mooi kan uitzien met een minimum aan inspanning.

Door de kleine groepjes is er heel veel persoonlijke aandacht en Els zal je bij elke praktische stap begeleiden. De Alexami-producten zijn zachte producten die heel natuurlijk ogen en door hun zuiverheid en puurheid goed worden verdragen, zelfs door de meest gevoelige huidtypes. Je kan inschrijven met enkele vriendinnen of aansluiten bij een groepje.

Een schriftelijke cursus en Goodiebag zijn inbegrepen en samen maken we er niet alleen een leerrijk maar ook een leuk en creatief samenzijn van. 

De plaatsen zijn beperkt, dus wees snel en boek je workshop door hieronder het tijdstip te kiezen van de workshop waaraan je wil deelnemen. Gebruik als kortingscode alexami of kies voor 'afhalen winkel' zodat er geen portkosten bijkomen .

U kunt ons ook  telefonisch bereiken op 0496/231017 of via email op info@bodybeautybalance.be

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1