opc_loader

Wensenlijst

Merken

 

 

 

 

 

Joie-de vivre coaching

"Is de bruis een beetje uit je leven? De passie en joie-de-vivre wat zoek ?

 

 

 

 

Ben je bereid voorbij je beperkende overtuigingen te stappen en oude patronen die je niet meer dienen overboord te gooien ?

 

 

Dan willen we je graag begeleiden op je reis van "overleven" naar echt "Leven" zodat jij jouw unieke Zelf kunt herontdekken en niet alleen opnieuw durft te dromen maar die ook durft waar te maken 

 

 

terug liefde,passie,schoonheid,vitaliteit en balans in je leven kunt ervaren! Als jij je hoogste potentieel durft te leven is dit niet alleen een geschenk aan jezelf maar ook aan de wereld.”

 

Detox en vitaliteitscoaching

Sinds 2015 kun je bij ons terecht voor vitaliteitskuren, detoxkuren en ontzuringskuren. Dit is natuurlijk niet los te koppelen van voeding en beweging maar we willen dit ruimer zien. Ook giftige gedachten kunnen je futloos en zelfs ziek maken en stress is één van de hoofdfacturen die zorgt voor verzuring in het lichaam. Alle aspecten zullen dus aan bod komen en er staat een heel team voor je klaar waaronder een orthomoleculair arts, detoxcoach,bewegingscoach,life-coach, massagetherapeut, ...die jou kunnen begeleiden op weg naar een vitaal leven. Elke kuur is op maat gemaakt en wordt aangepast aan wie jij bent en wat je nu nodig hebt.

 

 

 

 

 

 

Body Beauty Balance
Dorpsstraat 110
8340 Sijsele
België
+3250367036
info@bodybeautybalance.be
IBAN: IBAN: BE 08 7380 2627 6413
BIC: BIC code: KREDBEBB
Btw: BTW : BE 0808.582.102

Contact

*