opc_loader

Wensenlijst

Merken

Gezinscoaching

                                                                                                     

Relatiecoaching

Ervaar je steeds meer spanningen binnen jullie relatie? Leven jullie eerder naast dan met elkaar? Heb je het gevoel dat je partner je niet ( meer) begrijpt en begrijp jij hem/haar ook niet meer zo goed? Verloopt de communicatie binnen het gezin wat stroef? Is de enige reden waarom jullie nog samen zijn de kinderen, het huis of omdat het financieel wat comfortabeler is? Zijn die dingen die je vroeger aantrekkelijk aan elkaar vond nu een bron van frustratie en irritatie geworden? Begin je je zelfs af te vragen of je niet de verkeerde kikker hebt gekust?

                                           

Dan is relatie of koppelcoaching misschien iets voor jullie. Ongetwijfeld kunnen nieuwe inzichten en een eerlijke en open communicatie verheldering brengen en ervoor zorgen dat je als koppel terug dichter naar elkaar kunt groeien en op die manier je relatie naar een nieuw niveau kunt tillen. Ben je bereid je relatie de eerlijke kans te geven die ze verdient ? 

                                            

 

Gezinscoaching

Is je gezin niet meer de veilige thuis waar iedereen zich geborgen en geliefd kan voelen ? Lijkt het eerder op een oorlogsgebied waar harmonie een utopie is geworden? En zuchten een dagelijkse activiteit?

                                                                                                                  

 

Praten jullie nog met elkaar of wordt er geroepen of misschien helemaal gezwegen? Zitten jullie elk op een afzonderlijk eiland?

                                                                                                                            

 

 

 

En hoe zit het met de verdeling van de verantwoordelijkheden ? Is er balans of komt alle verantwoordelijkheid op één paar schouders terecht? 

                                                   

 

En jullie kinderen? Zijn de schattige engeltjes langzamerhand veranderd in kleine duiveltjes die het hele gezin domineren en terroriseren? En is het een grote opluchting als de school eindelijk weer begint?

                         

                                                 

Of merk je aan je kind dat het gezin niet meer de veilige ruimte kan bieden die elk kind zo hard nodig heeft om op te groeien en te bloeien? 

                                             

Vormen jullie een nieuw samengesteld gezin en worden jullie geconfronteerd met alle uitdagingen maar ook kansen die daarbij kunnen horen?

                                                

 

Of hebben jullie gekozen om een adoptiekind of pleegkind in jullie gezin op te nemen en kunnen jullie hierbij wat extra steun en inzicht gebruiken?     

                                             

 

Een gezinscoach kan inzicht geven in welke patronen er zich afspelen in jouw unieke gezin? En samen met jullie kijken hoe er terug balans kan gevonden worden zodat het gezin terug een leuke en veilige thuis wordt waar iedereen zijn 'unieke plekje' in de gezinspuzzle kan vinden.