opc_loader

Wensenlijst

Merken

Geel gearceerde randen - Rol 91cm x 30m

PIG® Grippy® Adhesive-Backed Floor Mat met veiligheidsranden

  • Wees alert voor gevaar en voorzie een antislip pad voor het voetgangersverkeer dankzij onze opvallende, super veilige, zelfklevende en absorberende loper. Het gearceerde zwart/gele patroon op de randen van de mat helpt om de veiligheid te verhogen.
  • De zelfklevende mat blijft perfect op zijn plaats liggen, zonder te verschuiven, om te draaien, of op te krullen. Houdt vuil, zout en vocht vast om te vermijden dat dit overal wordt meegenomen met het schoeisel of rollend materieel. Deze gepatenteerde zelfklevende mat kleeft aan de vloer met een super stevige grip, maar kan heel gemakkelijk verwijderd worden. Kleeft op de meeste commerciële vloeren, zoals beton, vinyl tegels, keramische tegels, stenen tegels en linoleum.
  • Extreme duurzaamheid die zwaar verkeer trotseert, zelfs vorkheftrucks, om zo voor 12 weken te doen wat het moet doen. Heeft een 91% lagere impact op het milieu dan huurmatten. (volledig Engels rapport op aanvraag verkrijgbaar)
  • Gemakkelijk in gebruik: eenvoudig uit te rollen zonder spleten, kreukels of overlappingen die struikel-en valpartijen veroorzaken.
  • Gemakkelijk in onderhoud: vegen, stofzuigen, dweilen, het gebruik van een nat/droog stofzuiger of een vloerschrobber, de mat zal niet verroeren. Reinigen helpt om de zichtbaarheid van de mat te herstellen.
  • Gemakkelijk op maat te maken: maakt het mogelijk om de matten op maat te maken om een veilig pad te creëren, zelfs rond hoeken.
  • Voor een eenvoudige installatie, bekijk hier onze installatie tools.
  • GRPSB36200: Rol 91cm x 30m

HOE ONZE GRIPPY VLOERMAT INSTALLEREN?

Artikel: GRPSB36200

494,89
Zet op wensenlijst
Beoordelingen ()
Geel gearceerde randen - Rol 91cm x 30m heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Geel gearceerde randen - Rol 91cm x 30m


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items