opc_loader

Wensenlijst

Merken

Hemp Organics Liptints

Heldere Lip Tint die je lippen voorziet van een biologische hydratatie met net dat kleine beetje kleur.

De lip tint ligt tussen een lipstick en een gloss, het heeft een transparanter (sheer) effect dan een lipstick, maar meer kleur dan een gloss en een subtiele glans. De lip tint breng je ook iets sneller en eenvoudiger aan.

De basis van de lipproducten is USDA Certified Organic, dwz dat 95+ % van de ingrediënten biologisch gecertificeerd zijn (in dit geval 99,5%!), dit is de hoogste standaard in de markt! De gecertificeerd biologische basisstof werd aangevuld met minerale pigmenten om het mooie kleurenpalet te verkrijgen.

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Voor vollere lippen met een minimum aan contrast, breng je onze 'Lip Tints' aan als een lippotlood om ze dan in te vullen met één van onze 'Hemp Organics Lipsticks' in een gelijkaardige kleur.

Voordelen: Zorgt voor een rijke heldere tint en beschermt en hydrateert je lippen met biologische Wonderolie en Hennepzaad olie 

Scent/FlavorGeur/Smaak Geen.

Te gebruiken: Gebruik alleen voor een hydraterende heldere kleur, als laagje over één van onze lipsticks voor een mooie glans, of als laagje onder één van onze lipstick voor extra hydratatie.  

Ingredients: Certified organic castor oil, certified organic beeswax, certified organic carnauba wax, certified organic hemp seed oil, certified organic jojoba oil, natural non-GMO vitamin E. May contain mica, iron oxides, carmine, titanium dioxide (non-FD&C pigments).

Lees hier meer leuke weetjes over het bedrijf en hun filosofie.