opc_loader

Wensenlijst

Merken

Konjac sponge

 

HET KONJAC SPONS BEDRIJF

levert de originele en beste Konjac Sponzen die vervaardigd zijn uit de puurste Konjac en minerale extracten. Ze zorgen voor een diepe reiniging, scrub en detox van de huid en bijgevolg voor een stralende teint. Ze zijn zo zacht dat ze ook geschikt zijn voor de meest gevoelige huid en babyverzorging. Ondertussen worden deze sponzen veelvuldig nagemaakt en gekopiëerd maar dit zijn de oorspronkelijke originele sponzen waarbij je 100% zeker mag zijn over de kwaliteit. Ze worden geproduceerd met een minimale impact op het milieu en zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Wij zijn het originele en grootste Konjac spons bedrijf, wij leveren wereldwijd eerste kwaliteits Konjac sponsen. Onze Konjac groeit op de vruchtbare vulkanische bergen van Jeju Eiland in Zuid-Korea. Deze site is beschermd door de UNESCO, Jeju eiland is beroemd omwille van zijn ongelooflijke schoonheid, en kent een reputatie van één van de meest pure waters ter wereld.

QUALITY IS NEVER COMPROMISED

Wij zijn trots om de "Leaping Bunny and Vegan Society" symbolen te dragen als teken van ons engagement om natuurlijke en vreedzame huidverzorgingsproducten te maken (zonder agressieve tests op dieren bijv.). Al onze sponzen zijn handgemaakt en getest op originaliteit en puurheid, dit tegenover vele minderwaardige producten vaak in massa-productie vervaardigd met een lage kwaliteit en onethische bedrijven die povere en vuile materie gebruiken.

Daar wij enkel de hoogste klasse Konjac gebruiken, aanvaarden wij enkel de meest pure producten vrij van microben of schadelijke en vervuilende stoffen. We nemen onze tijd om de Konjac sponzen manueel te produceren, zodat we komen tot een fijnere celstructuur voor nog zachtere sponzen met een diepere exfoliatie en betere reinigingseigenschappen. Wanneer een product niet het Konjac Sponge Company logo draagt, dan gaat het niet om een authentiek Konjac Sponge Company product

OUR ETHOS

We zijn trots om de "Leaping Bunny and Vegan Society" symbolen te dragen, als teken van ons engagement om natuurlijke en vreedzame huidverzorgingsproducten te maken, dit volledig zonder testen op dieren. Als groen en ethisch bedrijf werken we hard om al onze Konjac Sponzen te produceren met een minimale impact op onze natuurlijke grondstoffen en waarbij de producten 100% biologisch afbreekbaar zijn en veilig voor het milieu

Ontdek hier onze unieke sponsjes voor:

- het gelaat 

- het lichaam

- de kleinsten onder ons.