opc_loader

Wensenlijst

Merken

 

Wie is Alexami?

ALEXAMI is een Australisch bedrijf dat een verschil wil maken- Hun missie is ervoor zorgen dat je er net zo goed uitziet aan de buitenkant als aan de binnenkant, op een natuurlijke manier.


Because You Care

Alexami’s innovatieve natuurlijke cosmetica werd ontwikkeld om jou een feilloze look te geven. Alexami gebruikt een vernieuwende benadering m.b.t. kleur en modetrends. Maar zoals de echte schoonheid van een vrouw meer is dan alleen de buitenkant, zo is Alexami meer dan het zoveelste natuurlijk cosmetica-merk – wij geven om jouw gezondheid en het milieu, en we houden ons aan onze deontologische code. Omdat we sterk geloven dat er goed uitzien niet jouw gezondheid moet comprommiteren of de toestand van onze wereld waarin we leven, streeft Alexami ernaar de veiligste en de meest sociaal verantwoorde schoonheidsproducten ter beschikking te stellen aan vrouwen van alle leeftijden. 


Cosmetica van Moeder Natuur

De producten van Alexami beantwoorden aan de groeiende behoefte aan echte natuurlijke cosmetica gemaakt van kwaliteitsingrediënten die vriendelijk zijn voor jouw huid en onze planeet, maar zonder de modekleuren en trends uit het oog te verliezen. 

Alexami’s natuurlijke minerale lijn doet jouw huid stralen terwijl onzuiverheden worden bedekt en jouw huid toch kan blijven ademen door gebruik te maken van natuurlijke mineralen die rijke kleurpigmenten en glans bevatten zonder de schadelijke bewaarmiddelen en vulmiddelen zoals in veel andere cosmetica. Dit maakt de natuurlijke minerale cosmetica-producten van Alexami zeer geschikt voor huidcondities zoals acne, eczema, dermatitis en rosacea. 


Natuurlijke Minerale Cosmetica; Schoonheid vereenvoudigd

Alexami natuurlijke cosmetica gebruikt een eenvoudige benadering voor de schoonheid van vrouwen. Je hoeft geen make-upexpert te zijn om er elke dag mooi uit te zien. Met Alexami’s eenvoudige instructies, kun je de perfecte kleurenmatch vinden met jouw natuurlijke huidskleur. Moeiteloze schoonheid is nu binnen jouw handbereik.

 

Waarom Alexami? 


Alexami is van de overtuiging dat schoonheid moet geïnspireerd
worden door de natuur en niet in strijd is ermee. 

Alexami’s innovatieve minerale make-up producten worden niet getest op dieren, zijn mileuvriendelijk en zacht voor je huid.

Alexami’s natuurlijke make-up producten zijn van een professionele kwaliteit om een perfecte finish te geven, telkens opnieuw en ze beschermen ook tegen schadelijke UV-stralen- de grootste vijand van een gezonde huid. De gemiddelde SPF-bescherming in de minerale foundations van Alexami is 20+ dankzij de natuurlijke zonbeschermende kwaliteiten van Z-Cote, een pure vorm van zinkoxide.

Alexami’s natuurlijke make-up vermijdt ook schadelijke chemicaliën, omdat Alexami absoluut overtuigd is dat schoonheidsproducten je gezondheid niet mogen schaden.
 

Wat is minerale make-up? 


Minerale make-up is gemaakt van mineralen, gevonden in de korst van de aarde. Die mineralen worden heel fijn gemaakt tot poeders en dan verwerkt en gemicroniseerd om zo een palet van natuurlijke kleuren te vormen, perfect voor cosmetisch gebruik.

Omdat minerale make-up geen kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen vereist, is het de puurste en meest natuurlijke vorm van cosmetica beschikbaar op de markt vandaag, maar vormen van minerale make-up worden al eeuwenlang gebruikt. 

In tegenstelling tot traditionele cosmetica, bevat echte minerale cosmetica geen toxines of goedkope vulmiddelen zoals talk, kunstmatige kleurstoffen, parabenen en irriterende bestanddelen zoals bismuth oxychloride. 

Alexami’s pure minerale cosmetica is gewichtloos, blijft lang zitten, is waterbestendig en heeft een natuurlijke hoge UVA en UVB bescherming. Alle Alexami minerale make-up heeft een beschermingsfactor hoger dan SPF15.

Minerale make- up wordt ook aanbevolen door dermatologen en cosmetologen voor gevoelige huid, en is veilig om te gebruiken na een operatie, micro-dermabrasie, laser- en andere schoonheidsbehandelingen.

Minerale make up geeft een volledige dekking zonder de porieën te verstoppen, en is daarom geschikt voor huidproblemen zoals acné, rosacea, en eczema. Titanium Dioxide en Zink, de twee hoofdingrediënten in minerale make-up, hebben zelfs ontstekingswerende eigenschappen die kunnen bijdragen aan het kalmeren van de gevoelige huid.

Terwijl sommige minder kwalitatieve minerale make-up nog steeds sporen van schadelijke ingrediënten bevat, is echte minerale cosmetica zoals Alexami een “natuurlijk voeding voor de huid” en kan ze de teint van de huid verbeteren en zorgen voor een langhoudende, prachtige, natuurlijke gloed. 

Let your inner beauty shine on the outside. Be Alexami.

 

Klik hier voor onze unieke Alexami make-up: teint - ogen - lippen.

 klik hier voor onze Alexami Hydrobotanique verzorgingsproducten.