opc_loader

Wensenlijst

Merken

Ambre Botanicals

Pure en natuurlijke huidverzorging in zijn rauwe vorm is eindelijk aangekomen!

Bij AMBRE produceren we huidverzorgingsproducten met een verschil. We maken ze manueel (ja, met de hand) in kleine partijen, waarbij we gebruik maken van 100% verse, pure, natuurlijke ingrediënten, en niets anders. Vrij van chemische toevoegingen, levert AMBRE een gezonde, efficiënte, aangename en luxueuse huidsensatie. We noemen dit "echt natuurlijk", wat betekent:

        -100%: 100% van de ingrediënten die we gebruiken zijn 100% natuurlijk

        -Simpel en effectief, zeer geconcentreerde formules die geen water bevatten, en ook zeer consequent geen chemicaliën!

        -Uniek koud proces:

 

Wanneer wij mango zeggen, bedoelen we ook echt mango 

 

AMBRE INGREDIËNTEN

Onze produkten bevatten enkel ingrediënten gewonnen uit de pure, rauwe vorm van de plant: 

Koud geperste geweekte noten, fruit en zaad oliën, plantenextracten, koud geperste en gedistilleerde essentiële oliën, ongeraffineerde boters, verse klei- en plantensoorten.

                                                                                 

Onze formules zijn simpel (je hoeft geen geleerde te zijn om onze ingrediëntenlijsten te begrijpen); doch effectief: We selecteren enkel de beste, natuurlijk voordelige, aktieve ingrediënten die op hun best zijn tesamen. Anders dan bij vele gekende produkten, betekent 'mango' op ons label ook echt 'mango', en staat dat er niet voor de grap op. Er zal dan echte mango[boter] in verwerkt zijn, en niet een synthetische mangogeur, en er zal dan ook véél mango inzitten.


We maken enkel gebruik van pure essentiële oliën voor de geur en enkel natuurlijke kleurstoffen voor de kleur. De bewaartijd van onze produkten is 24 maanden, en omdat verschillende ingrediënten natuurlijk een verschillende bewaartijd hebben, bewaren we onze mixen door natuurlijke bewaarstoffen toe te voegen— krachtige,ten voordele van de huid.

We zijn erg trots op onze formules, we weten alles over elk van onze gebruikte ingrediënten, en we houden ervan onze kennis te delen met ons cliënteel— Niet zoals bij zovele commerciële merken, staat bij ons elk ingrediënt duidelijk op ons label, zowel in latijn als in Engels, zowel op een stuk zeep in een winkel, als een beschrijving voor een online produkt.
 


Geen water - Geen chemicaliën

Het toevoegen van water aan natuurlijke ingrediënten vereist het gebruik van emulgatoren, verdikkingsmiddelen, bewaarmiddelen en andere chemische toevoegingen om oliën en vetstoffen te mengen en de groei van bacteriën en schimmels te voorkomen

Geen water = Geen chemicaliën.


Dat klinkt dan niet als een ‘natuurlijke’ gezonde huidverzorging in onze beleving.

Bij AMBRE doen we geen consessies als het gaat om puurheid of kwaliteit – daarom volgden we niet de gebruikelijke fabrikanten uitleg, en formuleren wij onze produkten helemaal anders.

We verdunnen geen enkele natuurlijke mix met water of een wateroplossing. Dit stelt ons in staat om de gebruikelijke chemische toevoegingen in zogenaamde ‘natuurlijke’ produkten te vermijden.

 

Het AMBRE verschil

Onze produkten zijn anders omdat onze ingrediënten, onze formules en onze gebruikte processen anders zijn. AMBRE produkten zijn puur, chemicaliënvrij, gezond, vol goede dingen en zeer geconcentreerd - wel tot 5x geconcentreerder dan de meeste andere gekende ‘natuurlijke’ crèmes en lotions op de markt, die wel tot 80% water kunnen bevatten,
 


En omdat onze produkten zo geconcentreerd zijn, kan het zijn dat ze er een beetje anders uitzien, of anders aanvoelen en vragen ze ook om een andere manier van aanbrengen dan de gebruikelijke.

 

Klik hier om naar de Ambre producten Lichaamsverzorging te gaan

Klik hier om naar de Ambre miniaturen Gelaatsverzorging te gaan, of naar onze unieke Handcrème.