opc_loader

Wensenlijst

Merken

Empowered

 
Empowered is een Antwerps familiebedrijf dat de allerbeste wilde en rauwe Foods, en micro mineralen verdeelt. Wij informeren en bieden natuurlijke, biologische en echte fairtrade kwaliteitsproducten aan met een hoge voedingswaarde en uitzonderlijke eigenschappen tegen een eerlijke prijs. Wij willen je in staat stellen je gezondheid in eigen handen te nemen zodat je vanuit je kracht bruisend van energie je weg kan vervolgen.

 

Empowered ontwikkelt haar activiteiten vanuit haar missie, het commerciele aspect komt op de 2de plaats. De missie staat dus centraal en elke beslissing wordt vanuit dat referentiepunt genomen. Dit weerspiegelt zich in de keuze van onze producten, leveranciers, herverkopers en externe partners maar ook in de manier waarop wij verpakken, verzenden en het contact met de klanten.


Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn volkomen biologisch of natuurlijk en geheel vrij van additieven, vulmiddelen en bestraling. Al de rauwe producten worden verwerkt onder omstandigheden waarbij de temperatuur van 47,7°C (de rauwstandaard) niet overschreden wordt.


Eco

Net zoals wij voor onszelf zorgen, zo dragen wij ook zorg voor onze omgeving. Wij engageren ons om de producten zoveel mogelijk te verpakken met ecovriendelijke materialen zoals composteerbare Biotré bioplastic zakjes en recyleerbare en herbruikbare potjes en flesjes van Mironglas.


Sociaal Empowerment – Empowering Trade 

We kopen de voedingswaren zoveel mogelijk in via geselecteerde partners die rechtstreeks samenwerken met traditionele gemeenschappen en aandacht hebben voor het sociaal-economisch aspect. Deze betrokkenheid en het feit dat de producten op biologische, duurzame en kleinschalige wijze gewonnen en verwerkt worden bieden de beste garantie voor een eerlijke verloning van de producenten.

Wij werken met partners die op een zelfde golflengte zitten, waar wij een goed gevoel en goede ervaringen mee hebben.


Engagement

We staan voor fair ondernemerschap gebaseerd op een visie van samenwerken en delen van overvloed, daarom steunen wij ‘Mother Seeds In Resistance’ van de organisatie Schools For Chiapas.

Schools for Chiapas is een organisatie die inheemse boeren ondersteunt. Zij werken op zeer constructieve manier op diverse niveaus en meerdere fronten. ‘Mother Seeds in Resistance’ is één van de vele nuttige taken waarin ze betrokken zijn. Wij nodigen u uit om hun website te bezoeken en u te laten inspireren door hun werk.