opc_loader

Wensenlijst

Merken

Hemp Organics

Klik hier voor onze prachtige aanbod  Hemp Organics lippenstiften. 

Klik hier voor ons leuke aanbod Hemp Organics shiny liptints: de ideale combinatie tussen lippenstift en lipgloss.

 

Colorganics™ Filosofie

Gewetensvol de wereld linken aan schoonheid

 

           Wees mooi

          Heel de aarde

          Voed de geest

          Geef liefde

 

 

Nooit eerder in onze geschiedenis is de aarde zo ver tot aan z’n grenzen van duurzaamheid gepusht.  

Over de hele wereld kijken mensen naar de feiten en zijn ze het er over eens dat het ecosysteem een gevaarlijke ineenstorting nadert.

Onze missie bij Colorganics™ is om de wereld te kleuren met een visie van zorgen voor de aarde waar we op leven, door gewetensvolle aankopen te doen, terug te geven aan gemeenschappen en coöperatieve bedrijven die ons ondersteunen, en op een harmonieuze manier schoonheid te creëren in de wereld.

 

Fijne minerale pigmenten verbeteren onze  USDA Certified Organic cosmetische basis, om jou de meest natuurlijk gekleurde cosmetica te kunnen bieden die er te vinden is.

 

Colorganics™ produkten worden zorgvuldig met de hand gemaakt met een Certified Organic Base van 99.5%, met toegevoegde minerale pigmenten, om jou de perfecte look te geven, de omgeving te helpen beschermen en fair Trade te ondersteunen.

 

Rijk aan Biologische Hennep Zaad Oliën en Biologische Plantengewassen bevat onze make-up niet-GGO natuurlijke vitamine E als een krachtige antioxidant, terwijl ze een vleugje minerale kleur geven.

Hydrateer en verzacht je lippen en help de aarde te helen.

 

Onze ondersteuning van biologische en duurzame landbouwpraktijken voorziet in een zuivere basis voor onze produkten, en zo geven we een deel van onze winst terug aan sociaal verantwoordelijke organisaties. Al onze aarde-vriendelijke produkten bevatten geen gluten, artificiële geuren, kleuren of smaken, geen parabenen, Natriumdodesylsulfaat, ftalaten.

Ook gebruiken we geen enkel ingrediënt die getest werd op dieren.