opc_loader

Wensenlijst

Merken

Himalaya Herbals

Over Himalaya

Himalaya werd in 1930 door Mr. M. Manal opgericht. Zijn missie is de maatschappij kennis te laten maken met Ayurveda in een eigentijdse vorm. Hij wil het mysterie achter het 5000 jaar oude geneeskundesysteem ontrafelen. Eeuwen oude traditionele teksten zijn erop na geslagen, ingrediënten zijn geselecteerd en kruidenformules zijn aan moderne farmacologische, toxicologische en veiligheidsonderzoeken onderworpen. Zo konden nieuwe medicijnen en therapieën ontwikkeld worden.

Tachtig jaar geleden, tijdens een bezoek aan Birma, zag Mr. Manal dat onrustige olifanten een wortel te eten kregen. Deze wortel had een kalmerend effect op de dieren. De plant in kwestie was de Rauwolfia serpentina. Gefascineerd door het effect van de plant op de olifanten, ging hij de werking hiervan wetenschappelijk onderzoeken.

Het onschatbare erfgoed dat ontstaat door het onderzoek doen naar de natuur, vormt de grondslag van Himalaya. Himalaya maakte als eerste gebruik van moderne wetenschap om de waardevolle geheimen van Ayurveda te herontdekken. Innovatieve technologieën worden ingezet om farmaceutisch goedgekeurde, Ayurvedische producten te creëren.

Sinds de oprichting focust het bedrijf zich op het ontwikkelen van veilige, natuurlijke en vernieuwende producten die het leven van mensen verrijken en gezonder maken. Vandaag de dag worden de producten van Himalaya al door meer dan 250,000 doctoren over de hele wereld aangeraden. In al meer dan 90 landen vertrouwen consumenten op Himalaya om aan hun gezondheid- en verzorgingsbehoeftes te voldoen.

Missie

We willen aan de behoeftes van mensen op het gebied van gezondheid voldoen door middel van goed onderzochte, effectieve, veilige en natuurlijke geneesmiddelen.

We beschouwen de hele wereld als onze markt. Voor het bedrijf Himalaya is voldoen aan internationale standaarden een belangrijke kernwaarde.

Merkidentiteit

De belofte van gezondheid, welzijn en garantie voor een gezond leven.

Het Himalaya merk heeft veel gemeen met de gelijknamige berg. Het Himalaya gebergte vormt al eeuwen lang een inspiratiebron voor mensen die de geheimen van onze natuur willen ontdekken. De bergen representeren zuivere en ambitieuze idealen. Dat veel van de kruiden die wij in onze producten gebruiken uit het Himalaya gebergte komen, maakt de merknaam Himalaya nog gepaster.

 

Klik hier om onze Himalaya Herbals Tandpasta's te ontdekken !