opc_loader

Wensenlijst

Merken

Hurraw

Klik snel hier om deze leuke lipbalsems te ontdekken!

Over Hurraw!

Hurraw! balsem begon louter als een voornemen, een persoonlijke obsessie om de perfecte balsem te creëren: volledig natuurljk, veganistisch, gemaakt van eersteklas rauwe, biologische en fair trade ingrediënten, compleet met een scala aan natuurlijke en toffe smaken! Maar ze moest ook voldoen aan een aantal strenge criteria...

Criteria: 

Super zacht, niet te lopend, niet te geurig, nooit korrelig, lang houdend,plus, ze mag niet smelten als ze een hele dag in de achterzak van een jeans bewaard wordt.  

Het heeft de fabrikant verschillende obessieve jaren gekost om Hurraw! balsem samen te stellen voordat ze voldeed aan die strenge eisen.


Wij zijn er gek op, gebruiken ze, en hopen dat het voor jou hetzelfde zal zijn!


 
Waarom Hurraw! uniek is: 


Om de kwaliteit en de integriteit van ons produkt te verzekeren, wordt elk tubetje Hurraw! balsem in onze eigen faciliteiten gemaakt. 

Onze top prioriteit is Hurraw! balsem de beste natuurlijke, veganistische, balsem te maken die te vinden is... een fantastisch produkt die door iedereen gebruikt kan worden, ongeacht levensstijl.

 

We selecteren eerlijke, fair trade, biologische, veganistische en rauwe ingrediënten van leveranciers met een goede reputatie en zijn blij onze inspanningen te kunnen delen met nog andere balsemlovers.

Uw aankopen ondersteunen legitieme fair trade, biologische boeren en  leveranciers in de Verenigde Staten en over de hele wereld.


Veganistisch: 

Hurraw! Balsem is een gecertifieerd veganistisch produkt. 'Veganistisch' betekent dat er geen dierlijke produkten (m.u.v. bijenwas) gebruikt worden voor het vervaardigen van ons produkt.

We zijn er trots op dat we CCIC goedgekeurd zijn. Dit label is die met het springende konijn in het logo, die je ervan verzekert dat er geen (vaak wreed) gebruik gemaakt wordt van dieren gedurende het gehele produktieproces.

(Geen enkel dier wordt op geen enkel moment tijdens het produktieproces gebruikt/geschaad of als testmateriaal gebruikt, ook niet bij onze leveranciers) 

 


Rauw: 

Hurraw! Balsem bevat gecertifieerde biologische, koudgeperste en gecentrifugeerde extracten, oliën uit noten/zaden en boters die verwerkt worden beneden 47.8°C en dan nog volgepakt zitten van hun essentiële voedingsstoffen en enzymes.

ook al zijn ze natuurlijk duurder, de kwaliteit van koudgeperste oliën en rauwe boters is excellent; je voelt het verschil...je lippen staan in vuur en vlam!
 

We verwarmen onze oliën en boters langzaam en apart van onze candelillawas ( die smelt bij 68.3°C).

We mixen ze aan hoge snelheid, zodat de gemiddelde temperatuur heel laag blijft.Biologisch: 

Hurraw! Balsems bevatten gecertifieerde biologische ingrediënten.GGO's: 

Nooit. 


Gluten Vrij, Soja Vrij, Shea Vrij: 

De Tocopherolen die we gebruiken als natuurlijk bewaarmiddel is 100% gehaald uit Zonnebloemen (NIET uit soja, tarwe of palm) 
Onze balsems bevatten geen soja of sheaboter (ivm: latex allergie)


Niet Giftig: 

Geen petroleum, parabenen, bewaarmiddelen, artificiële smaken of kleuren.

Wist u dat de glans in veel lipsticks en lipglosses komen uit petroleum gel (een bij-produkt van olieboringen en gelinkt aan veel gezondheidsproblemen, inclusief kanker)?

Recente statistieken laten zien dat regelmatige gebruikers van lipverzorgingsprodukten die petroleum bevatten, gedurende een periode van 10 jaar, uiteindelijk zo'n 3kg ervan binnen krijgen...
Ugh. (source: www.doctoroz.com) 

 

Klik snel hier om deze leuke lipbalsems te ontdekken!