opc_loader

Wensenlijst

Merken

Lovechock

 

Lovechock is geboren uit passie. Laura de Nooijer raakte op haar reis door Mexico en Brazilië geïnspireerd door de oorspronkelijke kracht van planten. Zij was al langer bezig met raw foods (onverhitte, plantaardige voeding) en de pure levenskracht daarvan. Tijdens de reis ontdekte zij de magische liefdeskracht van de rauwe cacao, iets wat de Maya’s allang wisten en gebruikten. Terug in Nederland begon Laura met het maken van raw chocolate, en al snel kochten haar vrienden de eerste chocolaatjes ...

LIEFDE VOOR JEZELF

 

Verwen jezelf en ervaar de werking van liefdesstofjes in de rauwe chocolade van Lovechock. Cacao is een van de meest bekende superfoods, natuurlijke voedselbronnen (fruit, zaden, noten, kruiden) die extreem vol zitten met voedzame stoffen zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten (zoals flavonoïden), aminozuren (proteïnen), phyto-nutriënten enz. Superfoods bevatten niet slechts twee of drie stoffen die goed voor de gezondheid zijn, maar twaalf of meer! Geef jezelf liefde, gun jezelf het beste.

LIEFDE VOOR MOEDER AARDE

 

Lovechock geeft om moeder aarde. Voor Lovechock is het belangrijk dat de aarde zo min mogelijk wordt belast door het productieproces van onze chocolade. De kracht van de zon en de voedingstoffen van de aarde willen wij koesteren. Door het gebruik van biologisch geproduceerde ingrediënten zorgen we ervoor dat er geen schade wordt toegebracht aan het milieu tijdens het teelproces. Alle bedrijven waarvan Lovechock haar producten afneemt, zijn biologisch gecertificeerd.

Behalve dat alle ingrediënten 100% biologisch zijn, groeit de zeldzame cacao die wij gebruiken, alleen in een polycultuur, omringd door vele andere gewassen. Dit bevordert de biodiversiteit.

Het karton van onze verpakking is gemaakt van duurzaam aangeplante bossen en onze folie is volledig afbreekbaar. 

In de keuken en op kantoor worden alleen eco-was- en -schoonmaakmiddelen gebruikt. Uiteindelijk streeft Lovechock ernaar om klimaatneutraal te worden en ter compensatie voor onze CO2 afdruk, mooie klimaatbevorderende projecten te gaan steunen.

LIEFDE VOOR ELKAAR

 

De zorgvuldig geselecteerde cacaoleveranciers van Lovechock werken rechtstreeks samen met kleine boeren, zonder tussenpersonen. Op die manier kunnen we garanderen dat de boeren een eerlijk loon krijgen en goed worden behandeld. Lovechock betaalt een aanzienlijke premie op de marktprijzen om ervoor te zorgen dat de boeren voldoende worden beloond voor hun harde werk.