opc_loader

Wensenlijst

Merken

Mimique huidverzorging

Neem een kijkje bij Mimique gelaat en Mimique body 

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en de spiegel van onze gezondheid. We dienen haar met alle zorg te behandelen. Met Mimique lanceren we als éérste een totaalconcept in de dermatologie. Gezondheidszorg is voor ons prioriteit n°1. Mimique Skincare is een exclusieve & innovatieve huidverzorgingslijn en richt zich op de externe verzorging van uw huid maar ook de interne verzorging van uw huid is van belang, nl. dé juiste voeding. Door die ultieme combinatie bekom je een maximaal huidresultaat, en dit op 100% natuurlijke wijze. Wie droomt niet van een gezonde en stralende huid? 

 

Mimique baseert zich 100% op wetenschap, namelijk biomimicri wetenschap Vandaar ook de naam Mimique. Mimique is een reactie op onze huidige maatschappij waar we de natuur willen domineren & veranderen, en waar we als mensen bovendien de neiging hebben om steeds opnieuw het warm water te willen heruitvinden. Nochtans bevat de natuur al heel wat antwoorden voor menselijke uitdagingen waarmee wij worstelen. Het is aan ons die te leren zien, en gebruiken. Natuur is niet alleen fauna & flora, maar ook het menselijk lichaam. Op de dag van vandaag brengt de cosmetica & farmaceutische industrie huidcrèmes & geneesmiddelen op de markt met een inhoud die volledig vreemd is aan de natuur van ons menselijk lichaam. Men drijft steeds verder af van de essentie. Men probeert slimmer te zijn dan de natuur, dit ten koste van onze gezondheid. Met Mimique zetten we opnieuw een stapje dichter bij de natuur. Back to basics. 

Mimique Skincare is hét ultieme huidverzorgingsmerk voor iedereen die geeft om zijn/haar gezondheid.Het is het neusje van de zalm. Ons productengamma wijkt radicaal af van hetgeen momenteel op de markt te vinden is. Wij durven tegen de stroom ingaan. Huidveroudering of huidproblemen ontstaan wanneer de huid tekorten vertoont aan bepaalde essentiële stoffen of als ze beschadigd is. Het unieke aan de Mimique huidcrèmes is dat ze boordevol werkzame stoffen zitten die van nature voorkomen in een 100% gezonde huid. De huid-eigen werkzame stoffen in de Mimique crèmes vullen die tekorten in de huid doeltreffend aan zodat uw huid opnieuw in balans is. Nooit meer dweilen met de kraan open. Mimique is daardoor de enige anti-aging die écht werkt. De Mimique huidcrèmes zijn zowel geschikt voor de normale- als voor de lichte tot zware probleemhuid. Onze producten kunnen 100% veilig worden gebruikt door mannen & vrouwen, baby’s & kinderen, blank & niet-blank. Probeer het uit, en oordeel zelf.

 

Neem een kijkje bij Mimique gelaat en Mimique body