opc_loader

Wensenlijst

Merken

Rawlicious

Bij Rawlicious geloven we dat gezonde voeding ook lekker hoort te smaken, je er van moet kunnen genieten en leuk is.

We hebben een passie voor eten, van het uitzoeken van de allerbeste ingrediënten tot het creëren van heerlijke recepten waar het water van in je mond loopt, die je dagelijkse inname van de nodige voedingsstoffen optimaliseren zonder in te boeten op smaak.


 

Picture

VERS & RAUW
Waarom rauw eten? De wetenschap laat zien dat koken niet alleen de voedingswaarde & enzymen vernietigt, maar voeding ook chemisch verandert, van voedzaam naar verzurende toxines, vrije-radicalen en gifstoffen die onze gezondheid aantasten!

 

VOEDZAAM & LEKKER

Gezonde voeding hoeft niet saai te zijn of flauw te smaken. Onze kwaliteitsvolle rauwe ingrediënten zorgen voor een optimaal smaakbehoud. Waar mogelijk, worden onze ingrediënten geweekt en gekiemd voor ze gemengd worden, zodat u er zeker van kunt zijn dat elke hap barst van de voedingsstoffen en smaak.


 

Picture

BIOLOGISCH & GEEN GGO
Alleen het beste is goed genoeg, dus gebruiken we enkel de meest verse ingrediënten van de beste biologische landbouwers. Onze produkten zijn goedgekeurd biologisch door de ‘Soil Association’, de ingrediënten komen van leveranciers die geen GGO gebruiken en al ons verpakkingsmateriaal is recycleerbaar.
VRIJ VAN…
Al onze produkten zijn vrij van graan, gluten, toegevoegde suikers of welke toevoeging maar ook. Onze ‘Ultimate Raw Protein’ is getest en gecertifieerd als vrij van substanties die verboden zijn in sport, wat ze dus ideaal maken voor sporters.

 

Ontdek hier deze lekkernijen!