opc_loader

Wensenlijst

Merken

 

Body Beauty Balance is geboren uit de passie om natuurlijke producten te verkopen en activiteiten te organiseren die een bijdrage kunnen leveren aan meer schoonheid, meer energie, meer vitaliteit en meer balans in de ruimste zin van het woord. Het is het gevolg van onze eigen zoektocht naar gezondheid,balans en schoonheid in ons eigen leven. Gezond en bewust eten en bewegen is natuurlijk een belangrijke pijler maar er komt zoveel meer bij kijken. Je kan dan wel bewust bezig zijn met gezonde voeding maar misschien krijg je elke dag een overdaad aan toxische stoffen binnen via cosmetica of via negatieve gedachten en stress.

 

 

 

 

 

 

 

 

Manuella Moskala

 

Oprichtster webshop Body Beauty Balance

Coach en kindercoach

Specialisatie: Biofeedback, Joie-de-vivre coaching

Begeleiding workshops en retreats

 

 

 

 

 

 

 

 

Ann-Sophie Neirynck

 

Coördinator en organisator workshops, voordrachten,

evenementen en retreats. 

Opvolging bestellingen en klantenservice webshop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In onze Webshop hebben we zoveel mogelijk gekozen voor fabrikanten en partners die niet alleen geld willen verdienen maar ook oog hebben voor het welzijn van de mensen, respect hebben voor het milieu en niet testen op dieren. Voor natuurlijke producten die met 100% liefde zijn gemaakt en bij voorkeur ook projecten steunen of toch op één of andere manier een bijdrage leveren aan een 'mooiere wereld’. Klik hier om meer te weten te komen over deze projecten.

 

 

 

In onze Groepspraktijk voor emotioneel,mentaal en lichamelijk welzijn 

kunt u steeds terecht voor een coaching, een anti-stress massage of een relaxatiesessie

 

 

U bent ook steeds welkom op onze Activiteiten: we organiseren workshops, voordrachten, weekenden en retreats in binnen- en buitenland. Schrijf je in op onze nieuwsbrief zodat je steeds op de hoogte blijft.

 

 

 

Het is onze droom om in de toekomst met verschillende inspirerende partners samen te werken die elk op hun manier een bijdrage leveren aan een meer Body,Beauty and Balance. Zin om samen te werken? Aarzel niet om ons te contacteren.

 

Let’s have fun op weg naar meer schoonheid, vitaliteit, balans én een mooiere wereld because...we are all meant to shine!!